Workshops

Had je graag wat extra tips voor jezelf, of ben je op zoek naar een leuke activiteit onder vriend(in)en of voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij deze workshops aan het juiste adres. In een ongedwongen sfeer krijg je tijdens een +/- 2u durende sessie allerlei tips & tricks voor hairstyling of make-up. Een workshop kun je in mijn salon volgen, maar ik geef ook sessies op verplaatsing. En omdat alles altijd leuker is met een hapje en drankje erbij, wordt ook daar voor gezorgd.

seperator

Workshop Make-up

Tijdens deze workshop geef ik je de basistechnieken voor een mooie en natuurlijke make-up. Hoe gebruik je een concealer? Hoe kies je de juiste foundation en hoe breng je die aan? Welke borsteltjes moet je waarvoor gebruiken? En is blush echt nodig? Na deze workshop zal de wereld van de make-up geen geheimen meer voor je hebben. En wat gemakkelijk is, ik zorg voor alle producten en tools.

Workshop Hairstyling

Aan de hand van voorbeelden leer ik je verschillende technieken om je haar te stylen. Vintagekapsels, vlechten, staarten, dotjes, krullen zetten met een stijltang, kapsels voor een speciale gelegenheid. alles kan! Ik laat je eerst zien hoe het moet en daarna ga je zelf aan de slag.

seperator