Personal Shopping

Ben je op zoek naar een prachtige outfit voor een bijzondere gelegenheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of wil je graag kledingstukken voor elke dag die je doen stralen, maar vind je die zelf niet in de winkels? Dan sta ik je graag bij met raad en daad in een personal shopping.
Tijdens een intakegesprek zetten we de grote lijnen van de shopping uit. Welke stijl wil je? Wat is je budget? We maken samen een moodboard waarmee ik op prospectie ga, zodat we op de dag van de shopping zelf doelgericht te werk kunnen gaan. We trekken samen van winkel naar winkel waar ik je bijsta met advies, je verschillende stukken leer combineren en je laat zien hoe je je troeven uitspeelt.
Op die manier komen we samen tot een resultaat dat voldoet aan je persoonlijke voorkeuren en je er fantastisch doet uitzien!
Als je je kleerkast graag grondiger aanpakt, dan is de garderobeplanning iets voor jou! We bekijken samen de kleding die je hebt en bepalen welke stukken nog ontbreken. Verder doorlopen we dezelfde stappen als bij een personal shopping en zorgen we ervoor dat je elke dag de leuke uitstraling hebt die je zoekt.

seperator